Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Florensia Online Çarş. 20 Ocak 2010 - 15:13 | |
| | [size=9] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
MMORG'lere yeni adım atanlar için uygun bir oyun. Sıradan RPG'ler gibi oynanıyor ve sadece birazcık daha karışık ama adım adım MMORPG öğrenmek için iyi bir tercih. Anime tarzına sahip grafikleri oldukça renkli ve fantastik. Bu tarz grafiklerden, animeden hoşlananlar için çok iyi bir oyun. Tarzı dışında oynanışına bakarsak görevlerle savaşların ideal bir dengesi söz konusu. Oyuncuların seçebileceği karakter sınıfları oldukça dengeli oluşturulmuş. Ancak aynı şeyi deniz savaşları için söylemek mümkün değil. Deniz savaşları oyunun zengin bir yanı olmasına karşın kontroller karadakinden daha zor, bu da oynanılabilirliği düşürüyor. Florensia eğlenceli bir oyun ancak gelişmiş MMORPG'lere gerçek bir alternatif değil. MMORPG'lere henüz yabancı olanlar için bir geçiş oyunu denebilir. Ücretsiz olduğu için denemekten bir zarar gelmez. Oyun çok hoşunuza giderse, diğer pek çok bedava devasa online oyunda olduğu gibi küçük ödemeler sistemiyle oyunu daha kolay hale getirebilir, özel eşyalarla renk katabilirsiniz.
|
|
|