| | 3D Ekran koruyucular bu başlıkta | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:38 | |
| | 3D Dancing Shamrock Teddy Bear |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 973 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: güzel bir manzara güzel bir müzik ve sevimli teddy nin dansı güzel bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:38 | |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 999 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows 95/98/Me/NT/2000 | | Üretici Firma | : sandiegoscreensavers | | Eklenme Tarihi | : 26-11-2001 (Absolition) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Hangimiz çocukluğunda KardanAdam yapmamış ve zevk almamıştır. İşte o KardanAdamlarımız şimdi ekran koruyucumuz olarak geri geldiler, 3D olarak ve de dans ederek. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:39 | |
| | Sürüm | : 2.0 | | Boyut | : 880 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Dans eden bebegimizin ikinci versionu.bu sefer bebekler daha fazla biri dans ederken biride gitar çalıyor hemen inndirin.program demodur satın almak isteyen arkadaşların siteyi ziyaret etmeleri gerekmektedir. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 3.86 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: uzayda dans eden robotun ekran koruyucusu.program demodur satın almak isteyen arkadaşların siteye ugramaları gerekmektedir. Download Manager kullanmadan çekmenizi tavsiye ederiz |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | 3D Dancing Valentine Teddy Bear |
|
| Sürüm | : 1.1 | | Boyut | : 517 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows 95/98/NT/2000 | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Sevimli bir ayının odasında dans ederken gösterildiği müzikli bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

|
| Sürüm | : 2.1 | | Boyut | : 1.34 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Sevimli bir bebek ekranda dans ediyor. Hoş bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:40 | |
| | Sürüm | : 2.0 | | Boyut | : 1.79 Mb | | Kullanım İzni | : Ücretsiz (Freeware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows XP/Vista | | Üretici Firma | : W3i, LLC. | | Eklenme Tarihi | : 05-12-2009 (maliyeci) | | Virüs Kontrolü | : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 16;height: 16" border="0"> Tarandı, Temiz (detay) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: 3D Fireplace ekran koruyucusu ile monitörünüzü içinizi ısıtacak bir şömineye dönüştürebilirsiniz. Üstelik ücretsiz olarak.
Özellikleri: <li>Ekran ayarlarını yapabilme </li><li>Sistem ayarlarını algılayarak ekran koruyucuyu optimize etme </li><li>3 farklı şömineden birini seçebilme </li><li>Ses açma ve kapatma
Not:Kurulum sırasında farklı programlar için sizden onay istenecektir. Eğer sadece ekran koruyucu programı kurmak istiyorsanız, diğer program sisimleri çıktığında kabul etmeyiniz. Sadece ekran koruyucu ismi çıktığında kabul ediniz.</li> |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 804 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Güneşli bir günde havada uçan yumurtalar degişik ve müzikli güzel bir ekran koruyucu.Program demodur satın almak isteyen arkadaşların siteye ugraması gerekmektedir. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 7.15 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : Astrogemini | | Eklenme Tarihi | : 17-07-2005 (jokher) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: 3D Formula 1 ekran koruyucusu özellikle Formula 1 tutkunlarının çok hoşuna gidecek bir ekran koruyucudur. Adeta Formula pistlerine gitmiş gibi olacaksınız. Program, içerisinde; dijital bir saat, bir sayaç, arka plan müziği, çeşitli ses efektleri ve farklı kamera açıları barındırmaktadır. 3 boyutlu efektleriyle gerçekten hoş ve heyecan uyandırıcı bir ekran koruyucusu...
NOT: Programın tam sürümüne sahip olabilmeniz için $20 ödemeniz gerekmektedir. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:41 | |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 919 Kb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screen Savers | | Eklenme Tarihi | : 03-09-2002 (ALLTheWEB) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Güneşi hiç böyle gülerken görmediniz. Kanınızı ısıtacak güneş hareketleri ile ekranınızı şenlendirmek için güzel renklerle bezenmiş bu ekran koruyucuyu denemenizde fayda var. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 407 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Denizaltındaki korkunç köpek balıkları ve bununla beraber ortamı dahada geren korku verici bir müzik bu ekran koruyucu kaçmaz.inndirin |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 889 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: İki meleğin dolaştığı, müzikli bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.2 | | Boyut | : 5.38 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : PharaohsMedia Software | | Eklenme Tarihi | : 13-02-2005 (GRaNZaT) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Bu bir ekran koruyucusu düzenleme aracı. Hayatınızın kişisinin resmini bir kalp şeklinde hazırlanmış olan saatin içine yerleştirin ve onu her daim düşündüğünüzü gösterin. Bu küçük kütüphane bir çok fon ve ses içeriyor. Ve her türlü özel gün için (Sevgililer günü, doğum günü vs) kullanabileceğiniz eğlenceli ayrıntılar içeriyor. İçinde bir çok animasyon da içeren programda, kendi resminizi koyup, arka planı değiştirip, müziği de kendinize göre ayarlayarak istediğiniz şekilde bir çalışma ortaya koyabilirsiniz.
Program çalışmak için DirectX 8.1 gerektiriyor.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:42 | |
| | Sürüm | : 3.6 | | Boyut | : 3.33 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Kısıtlama | : 7 gün | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP | | Üretici Firma | : San Diego Screen Savers | | Eklenme Tarihi | : 20-07-2006 (MeeY) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Adından da anlaşılacağı üzere bu program kartalları konu alan bir ekran koruyucu. Gerçekçi kanat ve uçuşları olan bu kartallardan dilediğinizi seçerek onu bilgisayarınızın ekran koruyucusu yapabilirsiniz. Program altı kanyon, bir çöl kasabası ve bir tane de arkasından şelale akan bir dağ seçeneklerini önümüze sunuyor. Bunlar kartallarımızı uçuracağımız ortamlarımız olacak. Ayrıca isteğe bağlı olarak zamanı ayarlayabiliyoruz. Yani gece, gündüz veya koyu mavi bir gökyüzü olarak seçeneklerimiz mevcut. Kullanıcının özelleştirebileceği bir program olan 3D Majestic Eagles'da ses ayarlama, sessizde çalıştırma ve parlaklık gibi ayarlar da kullanıcılarına sunulan ek özellikler arasında |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | 3D Matrix Corridors Screensaver |
|
| Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 3.52 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : 3D ScreenSaver DOwnloads | | Eklenme Tarihi | : 20-06-2004 (kommix) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: O muhteşem Matrix Reloaded filminin sahnelerinden biri olan "arka kapı"lar içeren koridorlar screensaver'ımızın başlıca objeleri. Üç boyutlu ve Matrix kodlarının da bazen kapıları sardığı animasyonlardan oluşan bu ekran koruyucu, sitesinde en çok hit alan screensaver. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 1.97 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : Terminal Studio | | Eklenme Tarihi | : 11-01-2004 (yozcelik) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Bilgisayarınızın ekran koruyucusu olarak Matrix'i görmek istemez misiniz? Cevabınız tabiki isterim ise bu 3D ekran koruyucuyu sitemizden innDirebilirsiniz. Ekran koruyucunun tam sürümü 14.95 dolardır.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : | | Boyut | : 1.60 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Mona Lisa'yı dans ederken görmek isterseniz bu ekran koruyucuyu indirin. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:43 | |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 1.83 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Tepelerden akan şelalenin ekran koruyucusu inndirin.program demo olup satın almak isteyen arkadaşların siteye ugramaları gerekmektedir.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : | | Boyut | : 1.52 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego ScreenSaver | | Eklenme Tarihi | : 27-12-2003 (ufuk_22) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Yeni yıla girmeye artık çok az bir zaman kaldı. Yeni yılınızı şenlendirecek güzel bir ekran koruyucu arıyorsanız mutlaka deneyin. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 1.47 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Kısıtlama | : 7 gün | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : SanDiego Screen Savers | | Eklenme Tarihi | : 23-05-2005 (Planer) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Gerçekçi ses ve görüntüyle bir 3d ekran koruyucusu olan programda ekranınızda bir sahil kenarı görüntüsü ve sahil deki su sesleride mevcut. Denize çıkamayanlara bir teselli...
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:44 | |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 2.17 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : 3d ScreenSaver Downloads | | Eklenme Tarihi | : 20-06-2004 (kommix) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Girdiğimiz disko öyle böyle değil! İçinde insan yok! İskelet var (Aslında tabi onlar da bir zamanlar insandı )! Hoş bir müzik eşliğinde danseden çılgın iskeletleri görünce korkmak bir yana, gülmekten yerlere yatacaksınız! |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.1.1.0 | | Boyut | : 1.02 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Kısıtlama | : 30 gün | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : Photo-Screensavers.com | | Eklenme Tarihi | : 30-05-2005 (GRaNZaT) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: 3D Photo Album Screensaver, resimlerinizi sanal bir albüme çeviriyor. 3D Photo Album Screensaver, kullanımı gerçekten çok kolay bir program olmakla beraber yapmanız gereken tek şey sadece ve sadece resimlerinizin olduğu klasörü/klasörleri belirtmek. Bu kadar basit. Bunu yaptıktan sonra isterseniz sırayla isterseniz karışık olarak fotoğrafların akmasını sağlayabilirsiniz. Hazır olan ekran koruyucunuz akarken isterseniz durdurma ve devam ettirme şansınız da var. Programın bazı güzel özelliklerini toparlarsak: <li> Kendi resimlerinizden 3boyutlu fotoğraf albümü oluşturabilirsiniz. </li><li> Ayarlanabilir geçiş zamanı ve bekleme zamanı. </li><li> Birçok klasörde ve dosya da resim arama özelliği. </li><li> Resimlerin ve ekran koruyucunun önizlemesi. </li><li> Bilinen ve çok kullanılan dosya tiplerini destekliyor.
Program 30 günlük deneme sürümü ile geliyor. Tam sürümü 14.95$</li> |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 2.67 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: bir balerinin müzik eşliginde dansettigi 3d görüntülere sahip güzel bir ekran koruyucu.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

|
| Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 790 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Müzik eşliğinde dans eden sevimli bir tavşanın oldupu bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:45 | |
|
| Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 807 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Hindinin canını kurtarmaya çalıştığı eğlenceli bir ekran koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

|
| Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 757 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Türkçe | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Sevimli kaplumbağanın 3D ekran koruyucusunun demosu. Ekran koruyucunun kısıtlamasız sürümünü üretici sitesinden satın alabilirsiniz. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 875 Mb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Deniz atlarının dolaştığı çok güzel hazırlanmış bir ekran koruyucu.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 582 Kb | | Kullanım İzni | : Özellik Kısıtlamalı (Demo) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : San Diego Screensavers | | Eklenme Tarihi | : 24-03-2002 (visions) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Uzayında derinliklerinde geçen fakat bazı uzayla anlamsız eşyaların ortada dolaştığı ilginç bir Ekran Koruyucu. |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| Konu: Geri: 3D Ekran koruyucular bu başlıkta Çarş. 11 Ağus. 2010 - 10:46 | |
| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 8.61 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : Astrogemini | | Eklenme Tarihi | : 17-07-2005 (jokher) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: 3D Waterfall ekran koruyucusu ile şehrin o gürültüsünden kurtulup şırıl şırıl akan şelalenin sakinleştirici etkisini hissedeceksiniz! Aşağı yukarı zıplayan balıkları seyrederek stres atın! Program kendi bünyesinde; bir dijital saat, bir sayaç, arka plan müziği ve etkileyici ses efektleri barındırmaktadır.
NOT: Programın tam sürümüne sahip olabilmeniz için $14.95 ödemeniz gerekmektedir.
|
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 2.0 | | Boyut | : 4.57 Mb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : Longgame Software | | Eklenme Tarihi | : 30-09-2004 (HarD BoY) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Bu programda dünyanın üç boyutlu simulasyonunu bulabilirsiniz. İçerisinde 269 ülke ve 30000 şehir kayıtlıdır. Görünüm açısından mükemmel olan bu programı ekran koruyucu olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca programda yeryüzünün görünüm ayarlarını (renk, yükseklik vb.) kendiniz ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bu programla dünyayı incelerken veya ekran koruyucu olarak kullanırken içerisindeki mp3 player ile mp3'lerinizi dinleyebilirsiniz.
Minimum sistem gereksinimleri: 16MB RAM Direct3D ekran kartı DirectX 8.0 veya üstü PII 400 işlemci 128MB ram
Program deneme sürümüdür! Sınırsız kullanım için programı satın almanız gerekiyor... |
|
|
 | |
Ȼɐɳɐʌɐʁ Kurucu

| | Sürüm | : 1.0 | | Boyut | : 67 Kb | | Kullanım İzni | : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) | | Dil | : Ingilizce | | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | | Üretici Firma | : David Finch | | Eklenme Tarihi | : 28-10-2005 (admin) | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> »»» Programı innDir ««« [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 1;height: 5" border="0"> | Tanıtım: Güzel bir ekran koruyucusu. Türkçe'ye solucan deliği şeklinde çevirebiliriz.
|
|
|
 | |
| | 3D Ekran koruyucular bu başlıkta | |
|